• Wezembeek-Oppem - Terra Verde
  • Wezembeek-Oppem - Terra Verde
  • Wezembeek-Oppem - Terra Verde

Wezembeek-Oppem

Terra Verde

Residentieel wonen in een uniek groen kader

Centraal gelegen in Wezembeek-Oppem, op een boogscheut van Brussel en alle grote invalswegen, bevindt zich Terra Verde. Dit stijlvol woonproject omvat 22 twee- en drieslaapkamer-appartementen. De inrichting en aankleding van je appartement bepaal je nog helemaal zelf. Hoewel de standaard voorziene materialen zowel esthetisch als kwalitatief van het hoogste niveau zijn, kan je zelf nog keuzes maken voor vloerbekledingen, het uitzicht van je Bulthaup-keuken tot badkamer en binnendeuren: keuzes die jouw woondroom uniek maken.

Alle appartementen hebben één of meerdere zeer ruime terrassen van waar je uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin: een sterk staaltje tuinarchitectuur van de hand van de gerenommeerde landschapsarchitect Wirtz. Je wagen staat veilig gestald in de ondergrondse garage van het gebouw. Wonen in Terra Verde is tevens future-proof. Elk appartement beschikt over een eigen warmtepomp, zodat de technieken van morgen als standaard van vandaag worden gehanteerd.

Benieuwd naar alle details over dit project? Registreer je via onderstaande link voor het lanceringsevent op 15 september 2019, onze adviseurs staan voor je klaar.

Wenst u graag meer informatie te bekomen over dit project of hebt u specifieke vragen?