• Herne - Edingsesteenweg
  • Herne - Edingsesteenweg

Herne

Edingsesteenweg

Net buiten het gezellige centrum van Herne realiseert UNICAS deze mooie open bebouwing in een architectuur geheel naar keuze van de klant. Door het karakter van de bouwgrond zal een aangename woonervaring primeren en kan u in alle comfort genieten van het groen dat Herne rijk is, met toch nog goede verbindingen naar de omliggende steden.

In het centrum is er een bruisende middenstand en kan u iedere dag terecht voor boodschappen, school, openbaar vervoer, … voor eenieder wat wils. Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzame energie-efficiënte woning. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken. Na een zorgeloos bouwtraject zal u kunnen genieten van een kwaliteitsvolle woning op een locatie die ook voor zelfstandigen interessant zou kunnen zijn. Aarzel niet om ons te contacteren om te ontdekken hoe we samen uw woondroom kunnen realiseren.

Lot Type bebouwing   Grondoppervlakte Plannen Status
Lot 001 open bebouwing   600 m² Download  TE KOOP

Gezien de technische beperkingen vragen wij u om het overzicht van de beschikbare loten en plannen te bekijken op een groter scherm.

Wenst u graag meer informatie te bekomen over dit project of hebt u specifieke vragen?