• Vollezele - De Carrousel
  • Vollezele - De Carrousel
  • Vollezele - De Carrousel

Vollezele

De Carrousel

Midden in het dorpscentrum van Vollezele realiseert Unicas 10 woningen in gesloten, halfopen en open verband, in een architectuur naar keuze van de klant. Voor de halfopen geschakelde woningen wordt getracht eenzelfde architectuur te hanteren per bouwblok, zodat de ene woning de andere architecturaal versterkt. Unicas biedt haar klanten de zekerheid van een verzorgde uitvoering en een duurzame energie-efficiënte woning. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, welke de normen van morgen tot standaard van vandaag maken.

Verder bevindt er zich een school in de omgeving, wat de locatie bijzonder aantrekkelijk maakt. Ook als investering scoort “De Carrousel” dus bijzonder goed. Omwille van zijn ligging in de dorpskern van Vollezele, zijn de Okay, een bakker, een apotheker, kapper, openbaar vervoer en kindercrèches beschikbaar op wandelafstand.

Lot Type bebouwing   Grondoppervlakte Plannen Status
Lot 001 half open bebouwing   391 m² Download  TE KOOP
Lot 002         VERKOCHT
Lot 003         VERKOCHT
Lot 004         VERKOCHT
Lot 005         VERKOCHT
Lot 006         VERKOCHT
Lot 007         VERKOCHT
Lot 008         VERKOCHT
Lot 009         VERKOCHT
Lot 010         VERKOCHT

Gezien de technische beperkingen vragen wij u om het overzicht van de beschikbare loten en plannen te bekijken op een groter scherm.

Wenst u graag meer informatie te bekomen over dit project of hebt u specifieke vragen?